Tentang Kami

about-L

Wilujeng sumping di QioaQi

Shijiazhuang Qiaoqi Kaca Produk Co., Ltd. perenahna di Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei Cina.

Kami perusahaan ékspor profesional anu ngagaduhan pabrik nyalira, sareng gaduh tim profesional anu ngurus transaksi ékspor.

Kami tiasa nampi PESANAN PESANAN sareng ngahasilkeun salaku logo desain sareng kotak warna anjeun. Dina waktos anu sasarengan, anjeun tiasa kéngingkeun jasa pre-sale sareng purna jual anu pangsaéna. Tarékah kami nyaéta 'Kualitas anu saé & Harga anu saé & jasa anu saé'.

Pamastian kualitas

QiAOQi Produsén nganggap kualitas salaku faktor dasar pikeun pangwangunan Perusahaan. Tina ngolah bahan baku urang dugi ka parantosan produk akhir, kami komitmen pikeun kualitas, inovasi sareng kahoyong ngalangkungan kabutuhan pelanggan. Kami gaduh sistem kontrol kualitas anu ketat, sadaya produk bakal dipariksa sacara saksama sahenteuna 3 kali (salami produksi, produksi réngsé sareng sateuacan dimuat ku QC) anu ngamungkinkeun urang ngajamin kapuasan pelanggan TOTALLY. Samentawis éta, kami tetep ngalaporkeun ka konsumén dina waktos anu ngamungkinkeun urang ngajamin total kapuasan pelanggan.

Manajemén Gudang

QiAOQi Produsén gaduh langkung ti 5,000 gudang sqm pikeun barang bekel. Pagawe gudang profesional kami henteu ngan tetep bersih, mariksa jumlahna, tapi ogé mastikeun bungkusanna. Di sagigireun éta, sadaya stok barang masing-masing numutkeun urutan anu béda. Éta ngudag tetep pikeun nyiptakeun produk kualitas anu saé.

Kontrol Biaya

QiAOQi Produsén gaduh langkung ti 5,000 gudang sqm pikeun barang bekel. Pagawe gudang profesional kami henteu ngan tetep bersih, mariksa jumlahna, tapi ogé mastikeun bungkusanna. Di sagigireun éta, sadaya stok barang masing-masing numutkeun urutan anu béda. Éta ngudag tetep pikeun nyiptakeun produk kualitas anu saé.

 Pinuh ku Gairah Sareng Kuatna Tim Penjualan Marketing

Tim tanaga ngora sareng penjualan profesional damel 7X24hours, anu tiasa nyayogikeun tanggapan tepat waktuna sareng akurat.

Upami anjeun énggal dina industri ieu, kami bakal masihan anjeun nasihat anu paling propésional dina produksi.

Upami anjeun ahli dina industri ieu, kami bakal nawiskeun harga kalapa sareng waktos pangiriman pangsaéna.

Staffs of QiAOQi ngarepkeun gabung sareng anjeun pikeun nyiptakeun masa depan anu cemerlang ku hikmah, karakter sareng produk urang.