• FDA

    FDA

  • Trademark Registration

    Pendaptaran mérek

  • LFGB

    LFGB

Sertipikat
tingali sadayana

Shijiazhuang Qiaoqi Kaca Produk Co., Ltd. perenahna di Kota Shijiazhuang, Propinsi Hebei Cina.

Kami perusahaan ékspor profesional anu ngagaduhan pabrik nyalira, sareng gaduh tim profesional anu ngurus transaksi ékspor.

Kami tiasa nampi PESANAN PESANAN sareng ngahasilkeun salaku logo desain sareng kotak warna anjeun. Dina waktos anu sasarengan, anjeun tiasa kéngingkeun jasa pre-sale sareng purna jual anu pangsaéna. Tarékah kami nyaéta 'Kualitas anu saé & Harga anu saé & jasa anu saé'.

maca deui
  • Dispenser Minyak Kaca - Pembantun anu saé di dapur

      Kumaha carana hirup anjeun gampang? Dispenser minyak kaca Borosilicate Tinggi kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngendalikeun kahirupan healty. Botol ieu buatan tangan. Bahan baku gelas Borosilicate tinggi. Nyarankeun!
    Maca deui
  • Prosés Produksi

    Bahan 1.Pilih: Tabung kaca borosilikat tinggi Pikeun milih ukuran anu béda, kandel sareng diaméterna dumasar kana produk anu kedah dihasilkeun. Sareng aya warna anu transparan, ambér, biru, konéng, kulawu, pink, hideung, Col anu paling sering dianggo ...
    Maca deui
  • Naha langkung saé nginum cai dina gelas borosilikat tinggi atanapi gelas biasa?

    Ti saprak lahirna, gelas cangkir borosilikat parantos dipikaresep pisan ku jalma. Mangrupikeun salah sahiji kabutuhan pikeun kahirupan bumi, kalayan transparansi tinggi, tahan abrasi, permukaan lemes, gampang dibersihkeun, sareng kaséhatan. Nanging, seueur patarosan parantos dikedalkeun sepi, "Can high b ...
    Maca deui