Dispenser Minyak Kaca - Pembantun anu saé di dapur

YP-002 (1)

 

Kumaha carana hirup anjeun gampang?

Dispenser minyak kaca Borosilicate Tinggi kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngendalikeun kahirupan healty.

Botol ieu buatan tangan. Bahan baku gelas Borosilicate tinggi.

Nyarankeun!


Pos waktos: Okt-19-2020