Naha langkung saé nginum cai dina gelas borosilikat tinggi atanapi gelas biasa?

Ti saprak lahirna, gelas cangkir borosilikat parantos dipikaresep pisan ku jalma. Mangrupikeun salah sahiji kabutuhan pikeun kahirupan bumi, kalayan transparansi tinggi, tahan abrasi, permukaan lemes, gampang dibersihkeun, sareng kaséhatan.

Nanging, seueur patarosan anu ditepikeun sacara sepi, "Naha cangkir gelas borosilikat tinggi tiasa racun? Gelas borosilikat tinggi kanggo nginum silikon cai bakal ngaleyurkeun" sareng sajabina. Janten gelas borosilicate tinggi kanggo nginum tungtungna henteu saé, ieu kuring bakal nyandak anjeun nafsirkeun gelas borosilikat tinggi.

1

Gelas borosilikat tinggi nyaéta panggunaan gelas dina kaayaan ciri konduktif suhu luhur, ngalangkungan pemanasan internal pikeun ngawujudkeun gelas ngalembereh, maka, mangrupikeun jenis inflasi rendah, tahan suhu tinggi, kakuatan tinggi, suhu luhur, karasa luhur, cahaya tinggi transmittansi sareng stabilitas Bahan Kimia khusus bahan gelas khusus, kusabab kinerja anu saé, bahan borosilikat tinggi gelas gelas ngagaduhan kaunggulan gelas biasa henteu tiasa disayogikeun.

Gelas biasa

Teacup kaca biasa gampang henteu rata dina pemanasan, hasilna béda-béda suhu unggal bagian. Kusabab prinsip ékspansi sareng kontraksi dina tiis sareng panas, nalika henteu rata dina pemanasan sareng bédana anu ageung teuing, gelasna gampang dipecah. Dina waktos anu sami, panas kaca biasa henteu tinggi, suhu anu luhur teuing ogé gampang dijantenkeun gelas rusak

Gelas borosilikat tinggi

Gelas cangkir borosilicate tinggi didamel ku némbakan dina suhu luhur, anu tiasa adaptasi sareng suhu luhur sareng suhu handap. Cai panas 100 ℃ moal peupeus, sareng teu aya ékspansi termal sareng kontraksi tiis anu biasa ditingali dina objék umum. Teh, inuman asam sareng cairan sanés ogé disayogikeun henteu bau sareng raoseun. Khususna, borosilicate tinggi mangrupikeun bahan gelas khusus anu luhur stabilitas kimia, sareng teu aya anu sapertos lebur silikon. Salajengna, cangkir gelas borosilikat tinggi gampang dibersihkeun sareng minuhan standar kaamanan.


Pos waktos: Aug-20-2020