Prosés Produksi

Bahan 1.Pilih: tabung gelas borosilikat tinggi

Pikeun milih ukuran anu béda, kandel sareng diaméterna dumasar kana produk anu kedah dihasilkeun. Sareng aya warna transparan, amér, biru, konéng, kulawu, pink, hideung, Warna anu paling sering dianggo nyaéta transparan.

news2 (2)

2. Dumasar kana ukuran produk pikeun ngadamel gambar gelas

news2 (3)
news2 (4)

3. Awak handap

Panas tabung kaca sareng cabut tabung dina hiji tungtung, Teras sambungkeun tungtung sésana sareng selang karét, Tungtung selang anu sanésna aya dina sungut anjeun, Dina waktos ieu, gelas dilebur, teras dilebetkeun kana kapang, niupan hawa kana gelas, antepkeun ngabareuhan, teras muterkeun bagian gelas dina waktos anu sami, ngantepkeun diputer dina kapang

news2 (5)
news2 (6)
news2 (7)
news2 (8)

4. Ngadamel sungut

news2 (9)
news2 (10)
news2 (11)

5. cecekelan Sticker

news2 (12)
news2 (13)

6. Ngadamel sungut

news2 (14)
news2 (15)
news2 (16)

7. Ngahias

Saatos seueur prosés pemanasan, suhu seuneu tina gelas éta sorangan béda-béda di tempat anu béda, anu bakal ngakibatkeun stres anu teu saluyu tina produk éta sorangan. Akhirna, produkna kedah dipanasan merata sakali.

Pasang produk kana tungku anil, aya sabuk conveyor lebet dina hiji tungtung sareng kaluar di ujung anu sanés. Dina waktos ieu nempatkeun produk tina hiji tungtung kana, lalaunan tina suhu handap kana suhu luhur. Suhu pangluhurna caket kana titik lebur gelas, teras angkat tina suhu luhur ka suhu handap. Sakabeh prosés butuh waktu kira-kira 1 jam. Produk anu kaluar sapertos kieu anu paling aman.

news2 (1)

Pos waktos: Aug-20-2020