Modern Round Clear Clear Custom Logo Double Wall Borosilicate Glass Drinking Infuser Water Botol Sareng Tutup Awi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis Drinkware:
Botol Cai
Jalma lumaku:
Sawawa
Kinerja Insulasi Termal:
Isolasi Termal
Kegiatan outdoor:
Wisata
Cai ngagolak:
Lumaku
Palapis anti korosi:
Dilengkepan
Métode Ngalirkeun Cai:
Nginum Langsung
Asesoris:
Kalayan INFUSER TEA
Gaya:
Palasik
Bahan:
Kaca, Gelas Borosilikat Tinggi
Sertifikasi:
CE / EU, CIQ, Eec, FDA, LFGB, Sgs
Fitur:
Berkelanjutan, Simpenan
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
QiAOQi
Jumlah modél:
SP-023
Ngaran Produk:
botol nginum gelas
Warna:
Jelas
Logo percetakan:
Leres
OEM:
Aya
Pamakéan:
Inuman anggur
Kapasitas:
350ml, 450ml,
Paking:
Customzied Ditarima
Karajinan:
Biwir buatan tangan Ditiup
Wangun:
Babak

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
15X15X30 cm
Beurat kotor tunggal:
1,200 kg
Tipe Paket:
Kantong plastik + kotak, teras karton luar pikeun botol kaca pikeun cai
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 30 31 - 1000 1001 - 3000 > 3000
Est. Waktos (dinten) 15 25 30 Pikeun disawalakeun

Modern Round Clear Clear Custom Logo Double Wall Borosilicate Glass Drinking Infuser Water Botol Sareng Tutup Awi

Panjelasan Produk

 

 

Ngaran Produk Modern Round Clear Clear Custom Logo Double Wall Borosilicate Glass Drinking Infuser Water Botol Sareng Tutup Awi
Jumlah Modél SP-023
Ukuranna

Diaméterna: 7.2cm

Jangkungna: 19.0cm

Kapasitas: 350ml

*****

Diaméterna: 7.2cm

Jangkungna: 23.0cm

Kapasitas: 450ml

Janten Ukuran Ditunjuk sakumaha Anu Anjeun Pikahoyong.

Bahan Gelas Borosilikat Tinggi, Hand Made. 
Bérés LOGO Percetakan Layar dina kaca
Warna, Wangun sareng Logo Wilujeng sumping ngaropea, Hayu Logo Anjeun Unik.
Téhnik Manufaktur Niup Leungeun
Karya seni Desain file dina format AI, CDR, PDF.  Pasang idéal anu saé anjeun kana kanyataan.
Sampel Waktos sareng Massal Time

Sampel Waktos Sakitar 3-5Dinten damel; Pukul Waktos Sakitar 8-15 Dinten damel. Profesional Kami, Kapuasan Anjeun.

MOQ

10 pcs,  MOQ Rendah pikeun Nyingkahan Runtah Produk sareng Artos Anjeun.

Istilah Pamayaran

T / T, Western Union, Cash, anu sanés tiasa disawalakeun.Ngan deposit 30%, Janten Modal YourFloating Langkung Épéktip.

Balanja

Ku Hawa atanapi Laut. Upami Pilih ku Hawa, éta Langkung gancang sapertos Anjeun Mésér ti Pasar Lokal.

 

 

Pencét kanggo inpormasi lengkep 

 

Jasa Urang

Émbaran parusahaan

FAQ

Q1: Dupi urang kéngingkeun sababaraha conto? Gratis atanapi biaya naon?

      Leres, Anjeun tiasa kéngingkeun sampel gratis upami urang gaduh saham.

      Upami sampel kedah diluyukeun. Éta kedah mayar kanggo sampéanna.

Q2: Kumaha upami waktos lead pikeun sampel sareng urutan ageung?

      1-3 dinten upami urang gaduh sampel dina saham. 7-10 dinten kanggo sampel anu dihasilkeun anyar. 

      15-20 dinten kanggo pesenan ageung  

Q3: Naha urang tiasa nyetak logo urang?

     Leres! Urang tiasa ngukir logo anjeun dina dasar kai gratis

     Ogé tiasa layar nyetak logo anjeun dina kaca. Aya biaya percetakan.

Q4: Naon metode pengiriman barang anu kuring tiasa milih? Kumaha upami waktos pengirimanna?

      Pikeun urutan samll, Ku express sapertos DHL, UPS, TNT. FedEx jst ngeunaan 3-7 dinten 

      Pikeun pesenan ageung. ku hawa kira-kira 7-12 dinten. Ngalangkungan laut sakitar 15-35 dinten 

Q5: Kumaha anjeun ngajamin kualitas anjeun?

      Biasana urang bakal ngintunkeun anjeun conto pikeun mastikeun heula heula, kami bakal mesen ageung sami sareng pamundut anjeun. Pesenan ogé tiasa ditempatkeun ngalangkungan jaminan perdagangan alibaba. Éta tiasa ngajamin kualitas sareng pangiriman. lamun éta ngagaduhan kualitas disrepency.

     Alibaba bakal ngabantosan anjeun sareng ngabalikeun artos ka anjeun. 

Pencét di dieu kanggo inpormasi lengkep

 

 

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: