Kreatif Stylish Desktop Droplet Storm Kaca Barometer Karajinan Storm Kaca Cuaca Ramalan Botol

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan:
Gelas, Gelas borosilikat tinggi
Tipe Produk:
Botol
Téhnik:
Ditiup
Gaya:
Bahari
Anggo:
Hiasan Liburan & Kado
Kajadian:
Natal
Téma:
Asih
Fitur Daérah:
Éropa
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
QiAOQi
Jumlah modél:
TQ-013
Ngaran Produk:
Kaca Badai
Pamakéan:
Natal Badai Teardrop Kaca Badai
Warna:
Transparan sareng warnana
OEM:
Leres
Fitur:
Ramah Lingkungan
Téhnik Manufaktur:
Niup Leungeun
Wangun:
Teardrop
Paking:
Kotak Kado
Logo:
Laser Ukiran

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
20X20X25 cm
Beurat kotor tunggal:
0,500 kg
Tipe Paket:
Kotak kado Polyfoam +, Wangun Cone: 27 lembar / karton, 54 * 45 * 45cm, 14.7kg / 16.7kgS Ukuran: 60 lembar / karton, 40 * 52 * 52cm, 14.2kg / 16.2kgM Ukuran: 32 lembar / karton, 45 * 45 * 45cm, 16kg / 18.4kgL Ukuran: 18 lembar / karton, 54 * 45 * 45cm, 18.4kg / 21kg

Conto Gambar:
package-img
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 200 201 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 17 20 Pikeun disawalakeun

Kreatif Stylish Desktop Droplet Storm Kaca Barometer Karajinan Storm Kaca Cuaca Ramalan Botol

 

Panjelasan Produk

 

Ngaran Produk Botol barometer kaca Kaca badai
Jumlah Modél TQ-013
Ukuranna Bentuk kerucut:

Jangkungna: 11cm
Diaméterna: 8cm
Ukuran S
Jangkungna: 12cm
Diaméterna: 6cm
Ukuran M
Jangkungna: 17.5cm
Diaméterna: 8cm
Ukuran L
Jangkungna: 21.5cm
Diaméterna: 9.5cm

Warna Jelas / Berwarna
Inpo rangkep

Bentuk Kerucut: 27 lembar / karton, 54 * 45 * 45cm, 14.7kg / 16.7kg

Ukuran S: 60 lembar / karton, 40 * 52 * 52cm, 14.2kg / 16.2kg

Ukuran M: 32 lembar / karton, 45 * 45 * 45cm, 16kg / 18.4kg

Ukuran L: 18 buah / karton, 54 * 45 * 45cm, 18.4kg / 21kg

OEM Leres
Fitur Ramah Lingkungan
Téhnik Manufaktur Niup Leungeun

 

 

 Kirimkeun LOGO Anjeun ka kuring, maka kuring tiasa ngukir dina dasar kai kanggo rujukan 

Item Panas

 

Aliran Produksi

 

Gudang

 

FAQ

Q1: Dupi urang kéngingkeun sababaraha conto? Gratis atanapi biaya naon?

      Leres, Anjeun tiasa kéngingkeun sampel gratis upami urang gaduh saham.

      Upami sampel kedah diluyukeun. Éta kedah mayar kanggo sampéanna.

Q2: Kumaha upami waktos lead pikeun sampel sareng urutan ageung?

      1-3 dinten upami urang gaduh sampel dina saham. 7-10 dinten kanggo sampel anu dihasilkeun anyar. 

      15-20 dinten kanggo pesenan ageung  

Q3: Naha urang tiasa nyetak logo urang?

     Leres! Urang tiasa ngukir logo anjeun dina dasar kai gratis

     Ogé tiasa layar nyetak logo anjeun dina kaca. Aya biaya percetakan.

Q4: Naon metode pengiriman barang anu kuring tiasa milih? Kumaha upami waktos pengirimanna?

      Pikeun urutan samll, Ku express sapertos DHL, UPS, TNT. FedEx jst ngeunaan 3-7 dinten 

      Pikeun pesenan ageung. ku hawa kira-kira 7-12 dinten. Ngalangkungan laut sakitar 15-35 dinten 

Q5: Kumaha anjeun ngajamin kualitas anjeun?

      Biasana urang bakal ngintunkeun anjeun conto pikeun mastikeun heula heula, kami bakal mesen ageung sami sareng pamundut anjeun. Pesenan ogé tiasa ditempatkeun ngalangkungan jaminan perdagangan alibaba. Éta tiasa ngajamin kualitas sareng pangiriman. lamun éta ngagaduhan kualitas disrepency.

     Alibaba bakal ngabantosan anjeun sareng ngabalikeun artos ka anjeun. 

Pencét di dieu kanggo inpormasi lengkep

 


  • Saméméhna:
  • Teras: