Botol anggur gelas bentuk Naga bentuk anyar 2019

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Penanganan permukaan:
Decal
Pamakéan Industrial:
Inuman anggur
Bahan Dasar:
Gelas
Bahan Awak:
Gelas
Bahan kerah:
Gelas
Tipe sealing:
Cork
Anggo:
Inuman anggur
Tempat Asalna:
Cina
Jumlah modél:
DWP-038
Ngaran mérek:
QIAOQI
Ngaran Produk:
Botol anggur gelas bentuk Naga bentuk anyar 2019
Warna:
Jelas
Wangun:
Naga
Logo:
Logo Palanggan anu Ditarima
Pamakéan:
Inuman anggur
Kapasitas:
1000ml
OEM / ODM:
Narima
Sampel:
Kasadaran
Bahan cap:
Gelas
Cara pengiriman:
DHL UPS TNT FEDEX EMS atanapi Ku laut
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
900000 Potongan / Potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Busa atanapi kotak kado
Palabuhan
Pelabuhan Tianjin Xingang
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 100 101 - 5000 > 5000
Est. Waktos (dinten) 20 30 Pikeun disawalakeun
Panjelasan Produk
Kapasitas
1000ml
Gambar Detil
 
 
 
 
 
 
Cina
 
 Zodiak Desain
     
          
Nyarankeun Produk
Téhnik Manufaktur
Gudang
Sértipikasi
FAQ

Q: Naha urang tiasa nyetak logo urang?

   Leres! Urang tiasa ngukir logo anjeun dina dasar kai gratis

  Ogé tiasa layar nyetak logo anjeun dina kaca. Aya biaya percetakan.

Q: Dupi urang kéngingkeun conto anjeun?

   Leres! 1 pcs Sampel gratis, Biaya momotan bakal aya dina akun anjeun.

  Sampel anu di stock gratis.Muatan kapang bakal balik saatos mesen

 Q: Naon waktos lead normal?

    A. Kanggo produk saham, sakitar 10 dinten saatos kami nampi pembayaran anjeun. 

    B. Kanggo produk OEM, waktos pangiriman sakitar 20 dinten saatos nampi pamayaran anjeun. 

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

    T / T, Paypal, Western Union, Pamayaran ngalangkungan Alibaba 

Q: Naon jinis layanan purna jual anu anjeun sayogi?

    Désain, poto, pidéo tiasa ditawarkeun sacara bébas.

    Lengket label FBA gratis

    Ngalakukeun uji gratis

    Ganti produk énggal pikeun barang rusak

    Nawiskeun jasa beberesih dobel-panto pikeun jasa panto


  • Saméméhna:
  • Teras: