Perjalanan Lengan Transparan Adat Tiasa Reusable Tetep Cangkir Kopi Kaca sareng Tutup Silikon

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis Drinkware:
Gelas
Wangun:
Babak
Jumlah:
1
Tipe Kaca:
Cangkir cai
Sertifikasi:
CE / EU, CIQ, Eec, LFGB, Sgs, FDA
Fitur:
Berkelanjutan, Simpenan
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
QIAOQI
Jumlah modél:
KFB-02
Ngaran Produk:
custom cangkir cangkir kopi gelas tiasa dianggo deui
Warna:
Jelas
Ukuran:
Adat
Logo percetakan:
Leres
OEM:
Aya
Aplikasi:
dipaké pikeun méja, dapur, kamar, kleub, kawinan, sarupaning
Bahan:
Gelas Borosilat Tinggi
Téknologi:
Buatan Tangan.Biwir Ditiup
Paking:
Ngarangkep ngarangkep
Gaya:
Populér

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
15X15X20 cm
Beurat kotor tunggal:
0,300 kg
Tipe Paket:
Kantong gelembung + kotak pikeun cangkir kopi gelas latte

Conto Gambar:
package-img
package-img
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 2 3 - 1000 1001 - 5000 > 5000
Est. Waktos (dinten) 15 25 30 Pikeun disawalakeun
Nyarankeun Produk
Panjelasan Produk
Ngaran Produk
Perjalanan Lengan Transparan Adat Tiasa Reusable Tetep Cangkir Kopi Kaca sareng Tutup Silikon
Jumlah Modél
KFB-02
Ukuranna
Kapasitas: 400ml
Jangkungna: 15.0cm
Sungut: 9.0cm
Ngadamel Ukuran anu Ditunjuk pikeun Ngepaskeun Produk Anjeun.
Bahan
Kaca Borosilikat Tinggi, Hand Made.
Bérés
Nyetak layar dina kaca atanapi Ngukir LOGO dina kai
Warna, Wangun sareng Logo
Wilujeng sumping ngaropea, Hayu Logo Anjeun Unik.
Téhnik Manufaktur
Niup Leungeun
Karya seni
Desain file dina format AI, CDR, PDF. Pasang idéal anu saé anjeun kana kanyataan.
Sampel Waktos sareng Massal Time
Sampel Waktos Sakitar 3-5Dinten damel; Pukul Waktos Sakitar 8-15 Dinten damel. Profesional Kami, Kapuasan Anjeun.
MOQ
10 pcs, MOQ Rendah pikeun Nyingkahan Runtah Produk sareng Artos Anjeun.
Istilah Pamayaran
T / T, Western Union, Cash, anu sanés tiasa disawalakeun.Ukur Setoran 30%, Janten Modal Ngapung Anjeun Langkung Épéktip.
Balanja
Ku Hawa atanapi Laut. Upami Pilih ku Hawa,éta Langkung gancang sapertos Anjeun Mésér ti Pasar Lokal.
Gambar Detil

Pencét Kanggo Inpormasi Lengkep
Kualitas Kami
Téhnik Manufaktur
Profil Perusahaan
FAQ
Q1: Dupi urang kéngingkeun sababaraha conto? Gratis atanapi biaya naon?
Leres, Anjeun tiasa kéngingkeun sampel gratis upami urang gaduh saham.
Upami sampel kedah diluyukeun. Éta kedah mayar kanggo sampéanna.
Q2: Kumaha upami waktos lead pikeun sampel sareng urutan ageung?
1-3 dinten upami urang gaduh sampel dina saham. 7-10 dinten kanggo sampel anu dihasilkeun anyar.
15-20 dinten kanggo pesenan ageung
Q3: Naha urang tiasa nyetak logo urang?
Leres! Urang tiasa ngukir logo anjeun dina dasar kai gratis
Ogé tiasa layar nyetak logo anjeun dina kaca. Aya biaya percetakan.
Q4: Naon metode pengiriman barang anu kuring tiasa milih? Kumaha upami waktos pengirimanna?
Pikeun urutan samll, Ku express sapertos DHL, UPS, TNT. FedEx jst ngeunaan 3-7 dinten
Pikeun pesenan ageung. ku hawa kira-kira 7-12 dinten. Ngalangkungan laut sakitar 15-35 dinten
Q5: Kumaha anjeun ngajamin kualitas anjeun?
Biasana urang bakal ngintunkeun anjeun conto pikeun mastikeun heula heula, kami bakal mesen ageung sami sareng pamundut anjeun. The
urutan ogé tiasa ditempatkeun ngalangkungan jaminan perdagangan alibaba. Éta tiasa ngajamin kualitas sareng pangiriman. upami éta ngagaduhan kualitas anu teu cocog, Alibaba bakal ngabantosan anjeun sareng ngabalikeun artos ka anjeun.
Pencét kanggo inpormasi lengkep


  • Saméméhna:
  • Teras: