Tinggi borosilicate gelas tahan panas pembuat kopi Kapasitas tinggi gelas carafe 1.0L kopi tiis pembuatan bir botol china

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
QiAOQi
Jumlah modél:
LCH-08
Fitur:
Berkelanjutan, Simpenan, Ramah Lingkungan
Jenis Drinkware:
Setél Kopi & Teh
Bahan:
Kaca, Kaca Borosilikat
Sertifikasi:
CE / EU, LFGB, FDA
Ngaran Produk:
kaca kopi tukang nyieun kopi tiis
Kapasitas:
1000ml
Warna:
Jelas / ngaréka
Paking:
Kotak Bodas
OEM:
Leres
Logo:
Leres
Ukuran:
Ngaropea
Pamakéan:
Hiasan Bumi

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
20X20X25 cm
Beurat kotor tunggal:
5,000 kg
Tipe Paket:
Kantong gelembung + kotak atanapi kotak Khusus pikeun pabrik kopi es anu diseduh
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 20 21 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 15 20 30 Pikeun disawalakeun
Nyarankeun Produk
Panjelasan Produk
Ngaran Produk
Tinggi borosilicate gelas tahan panas pembuat kopi Kapasitas tinggi gelas carafe 1.0L kopi tiis pembuatan bir botol china
Jumlah Modél
LCH-08
Ukuranna
Sungut: 8.0cm
Handap: 11.5cm
Jangkungna: 24.8cm
Kapasitas: 1000ml
Ngadamel Ukuran anu Ditunjuk pikeun Ngepaskeun Produk Anjeun.
Bahan
Gelas Borosilikat Tinggi, Hand Made.
Bérés
Nyetak layar dina kaca
Warna, Wangun sareng Logo
Wilujeng sumping ngaropea, Hayu Logo Anjeun Unik.
Téhnik Manufaktur
Niup Leungeun
Karya seni
Desain file dina format AI, CDR, PDF. Pasang idéal anu saé anjeun kana kanyataan.
Sampel Waktos sareng Massal Time
Sampel Waktos Sakitar 3-5Dinten damel; Pukul Waktos Sakitar 8-15 Dinten damel. Profesional Kami, Kapuasan Anjeun.
MOQ
10 pcs, MOQ Rendah pikeun Nyingkahan Runtah Produk sareng Artos Anjeun.
Istilah Pamayaran
T / T, Western Union, Cash, anu sanés tiasa disawalakeun.Ukur Setoran 30%, Janten Modal Ngapung Anjeun Langkung Épéktip.
Balanja
Ku Hawa atanapi Laut. Upami Pilih ku Hawa,éta Langkung gancang sapertos Anjeun Mésér ti Pasar Lokal.
Gambar Detil
Téhnik Manufaktur
Profil Perusahaan
FAQ
Q1: Dupi urang kéngingkeun sababaraha conto? Gratis atanapi biaya naon?
Leres, Anjeun tiasa kéngingkeun sampel gratis upami urang gaduh saham.
Upami sampel kedah diluyukeun. Éta kedah mayar kanggo sampéanna.
Q2: Kumaha upami waktos lead pikeun sampel sareng urutan ageung?
1-3 dinten upami urang gaduh sampel dina saham. 7-10 dinten kanggo sampel anu dihasilkeun anyar.
15-20 dinten kanggo pesenan ageung
Q3: Naha urang tiasa nyetak logo urang?
Leres! Urang tiasa nyetak logo anjeun dina kaca.
Q4: Naon metode pengiriman barang anu kuring tiasa milih? Kumaha upami waktos pengirimanna?
Pikeun urutan samll, Ku express sapertos DHL, UPS, TNT. FedEx jst ngeunaan 3-7 dinten
Pikeun pesenan ageung. ku hawa kira-kira 7-12 dinten. Ngalangkungan laut sakitar 15-35 dinten
Q5: Kumaha anjeun ngajamin kualitas anjeun?
Biasana urang bakal ngintunkeun anjeun conto pikeun mastikeun heula heula, kami bakal mesen ageung sami sareng pamundut anjeun. Pesenan ogé tiasa ditempatkeun ngalangkungan jaminan perdagangan alibaba. Éta tiasa ngajamin kualitas sareng pangiriman. upami éta ngagaduhan kualitas anu teu cocog, Alibaba bakal ngabantosan anjeun sareng ngabalikeun artos ka anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras: