hadiah niup kaca gelas ngarobih logo Magnetic hourglass pasir timer

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
QIAOQI
Jumlah modél:
SL-014
Ngaran Produk:
Jam pasir Pasir Timer pasir waktos
Warna:
jelas
OEM:
enya
Logo:
logo disimpen
Bahan:
gelas borosilikat luhur + pasir
Pamakéan:
Hiasan Bumi
Warna Keusik:
hideung
Ukuran:
Ukuran Adat Ditampi
Paking:
Polyfoam
MOQ:
2 Pcs

Bungkusan & Pangiriman

Unit Ngajual:
Item tunggal
Ukuran paket tunggal:
9X9X21 cm
Beurat kotor tunggal:
0,300 kg
Tipe Paket:
Polyfoam
Waktos prosés :
Jumlah (Potongan) 1 - 2 3 - 500 501 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 7 15 20 Pikeun disawalakeun
Kampanye Marketing
Nyarankeun Produk
Panjelasan Produk
Ngaran Produk
hadiah niup kaca gelas ngarobih logo Magnetic hourglass pasir timer
Jumlah Modél
SL-014
Ukuranna
Hourglass
Diaméterna: 6cm, Jangkungna: 14.5cm
Dasar
Diaméterna: 8cm, Jangkungna: 1.9cm
Ngadamel Ukuran anu Ditunjuk pikeun Ngepaskeun Produk Anjeun.
Bahan
Kaca Borosilat Tinggi + Keusik + Dasar kai
Bérés
Nyetak layar dina kaca atanapi Ngukir LOGO dina kai
Warna, Wangun sareng Logo
Wilujeng sumping ngaropea, Hayu Logo Anjeun Unik.
Téhnik Manufaktur
Niup Leungeun
Karya seni
Desain file dina format AI, CDR, PDF. Pasang idéal anu saé anjeun kana kanyataan.
Sampel Waktos sareng Massal Time
Sampel Waktos Sakitar 3-5Dinten damel;
Waktos Massal Kira-kira 8-15Waktos damel. 
Profesional Kami, Kapuasan Anjeun.
MOQ
2 pcs, MOQ Rendah pikeun Nyingkahan Runtah Produk sareng Artos Anjeun.
Istilah Pamayaran
T / T, Western Union, Cash, anu sanés tiasa disawalakeun.Ukur Setoran 30%, Janten Modal Ngapung Anjeun Langkung Épéktip.
Balanja
Ku Hawa atanapi Laut. Upami Pilih ku Hawa,éta Langkung gancang sapertos Anjeun Mésér ti Pasar Lokal.
Gambar Detil

Pencét Kanggo Inpormasi Lengkep
Téhnik Manufaktur
Adat sareng Pengiriman
Profil Perusahaan
FAQ
Q1: Dupi urang kéngingkeun sababaraha conto? Gratis atanapi biaya naon?
Leres, Anjeun tiasa kéngingkeun sampel gratis upami urang gaduh saham.
Upami sampel kedah diluyukeun. Éta kedah mayar kanggo sampéanna.
Q2: Kumaha upami waktos lead pikeun sampel sareng urutan ageung?
1-3 dinten upami urang gaduh sampel dina saham. 7-10 dinten kanggo sampel anu dihasilkeun anyar.
15-20 dinten kanggo pesenan ageung
Q3: Naha urang tiasa nyetak logo urang?
Leres! Urang tiasa ngukir logo anjeun dina dasar kai gratis
Ogé tiasa layar nyetak logo anjeun dina kaca. Aya biaya percetakan.
Q4: Naon metode pengiriman barang anu kuring tiasa milih? Kumaha upami waktos pengirimanna?
Pikeun urutan samll, Ku express sapertos DHL, UPS, TNT. FedEx jst ngeunaan 3-7 dinten
Pikeun pesenan ageung. ku hawa kira-kira 7-12 dinten. Ngalangkungan laut sakitar 15-35 dinten
Q5: Kumaha anjeun ngajamin kualitas anjeun?
Biasana urang bakal ngintunkeun anjeun conto pikeun mastikeun heula heula, kami bakal mesen ageung sami sareng pamundut anjeun. Pesenan ogé tiasa ditempatkeun ngalangkungan jaminan perdagangan alibaba. Éta tiasa ngajamin kualitas sareng pangiriman. upami éta ngagaduhan kualitas anu teu cocog, Alibaba bakal ngabantosan anjeun sareng ngabalikeun artos ka anjeun.
Pencét kanggo inpormasi lengkep


  • Saméméhna:
  • Teras: