Bentuk endog ganda témbok gelas téh cangkir kopi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Jenis Drinkware:
Gelas
Tipe Kaca:
Kacamata Anggur
Sertifikasi:
CE / EU, CIQ, Eec, LFGB, Sgs, FDA
Fitur:
Berkelanjutan, Simpenan
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
OEM / ODM
Jumlah modél:
JJ-SCB-014
Warna:
Jelas
OEM:
Aya
Logo:
decal, nyemprot atanapi nyetak
Pamakéan:
Réstoran sareng pub, bar atanapi bumi
Tembok:
Tembok Ganda / Tunggal
Karajinan:
Leungeun tangan Piala Kaca Ganda
Kamampuhan Suplai
Kamampuhan Suplai:
200000 Potongan / potongan per Bulan
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Kotak batin. karton luar. atanapi sakumaha pamundut konsumén.
Palabuhan
Pelabuhan Xingang, Pelabuhan Qingdao, Pelabuhan Shanghai
Waktos prosés :
Dikirim dina 15 dinten saatos mayar

Bentuk endog ganda témbok gelas téh cangkir kopi

Panjelasan Produk

 

Ngaran Produk
Jumlah Modél  JJ-SCB-014
Warna  Jelas
Bahan  kaca tahan panas borosilikat tinggi
Kapasitas  80ml, 240ml, 250ml, 350ml, 450ml, 650ml
Ukuranna Kapasitas: 80mlJangkungna: 6cm

Sungut: 6.0cm

***** ***** *********

Kapasitas: 240ml

Jangkungna: 8,8cm

Sungut: 8.1cm

***** ***** *********

Kapasitas: 250ml

Jangkungna: 9.0cm

Sungut: 8.3cm

***** ***** *********

Kapasitas: 350ml

Jangkungna: 12cm

Sungut: 8.3cm

***** ***** *********

Kapasitas: 450ml

Jangkungna: 15cm

Sungut: 8.3cm

***** ***** *********

Kapasitas: 650ml

Jangkungna: 19cm

Sungut: 8.3cm

Tipe Gelas  Cai / Susu / Kopi / Piala Bir
Fitur  Ramah Lingkungan, Simpenan
Pos Ngolah  Naon waé warna atanapi logo diijinkeun
OEM  Aya
Ibun  Ditampi
Aplikasi  Dipaké pikeun méja, dapur, kamar, kleub, kawinan, sarupaning

 

 

 

 

Bungkusan & Pengiriman

 

Gudang

 

Prosés Produksi

 

Pencét di dieu kanggo inpormasi lengkep


  • Saméméhna:
  • Teras: